Ajankohtaista

esimerkkibanneriTIEDOTE 19.8.2016

Vaasanseudun sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:lle on myönnetty Reilu palvelu –laatumerkki tunnustuksena laadukkaasta ja yhteiskunnallisesti tärkeästä sosiaalipalvelujen tuottamisesta.

 

Vaasanseudun sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry. on vuonna 1987 perustettu yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka palveluja käyttää vuosittain yli 300 mielenterveyskuntoutujaa. Yhdistys tarjoaa asiakkaiden tarpeiden mukaisia asumis- ja kuntoutuspalveluja Jansson-kodissa, Mainingissa ja Kalliokodissa, jäsenyhteisötoimintaa Sateenkaaritalossa ja Fyrrytuvassa sekä päivätoimintaa Tiimituvassa ja Työpaja Upseerissa. Yhdistys työllistää vakituisesti noin 30 sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöä. Vaasan kaupunki ostaa yhdistyksen palveluita kuntalaisilleen, jäsenyhteisöjen toimintaa rahoittaa kaupungin lisäksi myös Raha-automaattiyhdistys.

Vaasanseudun sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry. on ensimmäinen pohjanmaalainen yhdistys, jolle on myönnetty Reilu palvelu –laatumerkki. Laatumerkki takaa, että järjestö tuottaa yhteiskunnallisesti tärkeitä ja laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja, joissa painottuu asiakaslähtöisyys ja osallisuus.

Reilu palvelu -merkin haltijat erottautuvat kilpailussa laadukkaiden palveluiden tarjoajina ja vastuullisina, pitkäjänteisinä toimijoina, joiden liiketoiminnasta saama tuotto palautuu kansalaisten hyvinvointia edistävään työhön. Reilu palvelu –merkki takaa loppukäyttäjäasiakkaalle turvallisen ja laadukkaan palvelun. Asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus osallistua aktiivisesti oman palvelunsa suunnitteluun ja kehittämiseen.

Reilu palvelu –laatumerkin ansainneet järjestöt auttavat heikommassa asemassa olevia ja muun palvelutarjonnan ulkopuolelle jääviä ihmisiä tuntien heidän tarpeensa ja sosiaaliset ongelmansa. Reilun palvelun merkki on osoitus siitä, että palvelujen asiakaslähtöisyys, laatu ja yhteisön vastuullinen toimintatapa on varmennettu.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Johanna Yliviitala                              050 464 2353

johanna.yliviitala@vaasansospsyk.fi

Hallituksen puheenjohtaja Raija Kujanpää                    050 371 5453

raija.kujanpaa@netikka.fi

 

Tutustu alla olevan linkin kautta toimintaamme vuonna 2015.

yhdistyksen toimintakertomus2015